Välkommen till Helga Tak i Nacka, Värmdö och Saltsjö-Boo

Vi är en takläggare som åtar oss uppdrag – stora som små – över hela Stockholm. Behöver du en professionell takläggare i Nacka, Värmdö eller Saltsjö Boo står vi redo att hjälpa dig med allt från reparationer av ditt befintliga tak – till att helt lägga ett nytt tak.

Väljer du oss som din takläggare garanteras du ett professionellt jobb där du ges garantier på utfört arbete. Som privatperson kan du självklart använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss.

Utbildade och erfarna takläggare

Vårt team av takläggare är samtliga utbildade och har lång vana av både takreparationer och av takläggning.

Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vi utför alla uppdrag med största precision och i enlighet med både praxis, branschregler och tillverkarens föreskrifter. Vi lämnar alltid efter oss ett resultat av högsta kvalitet där arbetet skett på ett fackmannamässigt sätt.

Är det dags att lägga ett nytt tak eller reparera det befintliga? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen till Helga Tak – din takläggare i Nacka, Värmdö och Saltsjö Boo!

takläggare nacka, värmdö saltsjö boo

Takläggare i Nacka, Värmdö och Saltsjö Boo

Kontaktar du oss så kommer vi hem till dig och gör en initial besiktning av ditt tak. Detta sker i syfte att se över vilken kvalitet taket håller – och vilka åtgärder som bäst lämpar sig. Vi kan sedan, utifrån besiktningen, lämna en offert för dig att ta ställning till. Går du vidare med oss så påbörjar vi sedan arbetet.

Du kan med fördel välja oss för totalentreprenad där vi som takläggare i Söderort tar över hela ansvaret för projektet. Det är ett bra sätt att komma undan onödiga kostnader och att få ett effektivt, säkert jobb utfört. Utöver att vi tar över ansvaret för arbetet med ditt tak så ansvarar vi även för att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö.

Vilket tak passar?

Vi arbetar med alla typer av takmaterial och det innebär att du kan anlita oss som takläggare i samband med att du vill lägga tegeltak, plåttak, betongtak eller exempelvis papptak. Vi är gärna med dig redan från start i frågan om valet av material. Många tänker att det givetvis ska vara exakt samma typ av material som man haft tidigare. Har man haft tegel så blir tegel den givna lösningen även i framtiden. Så behöver det inte vara.

Alla takmaterial har olika för- och nackdelar och idag har dessutom en teknisk utveckling skett där de flesta material har blivit betydligt bättre. Vi kan hjälpa dig att göra ett bättre val som passar din budget och dina visioner gällande uttryck och estetik.

Taket – en riktig energitjuv

Visste du att taket, tillsammans med fönstren, är den stora orsaken till energiförluster i svenska hem? Du har kallt hemma, du höjer värmen och får ändå inte till en behaglig temperatur. Detta kan bero på att ditt tak inte håller tätt. Den varma luften åker rakt ut – och in kommer istället kall luft. Du eldar för kråkorna och du får betala väldigt mycket pengar för detta.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Som takläggare i Nacka kan vi erbjuda allt från besiktning, reparationer av befintliga tak och med att lägga ett nytt tak. Det handlar om en rejäl investering som dels sänker dina kostnader – och som dels också innebär en betydligt skönare inomhusmiljö.

Kontakta oss redan idag så undersöker vi ditt tak och presenterar en plan för eventuella åtgärder!